1. Home
  2. /
  3. Firmaet vårt

Kontraktproduksjon, innpakning og mer

Vi er fullservicekontraktprodusenten og -innpakningspartneren du kan stole på. Vi er solide i våre forpliktelser, samt fleksible og smidige når det trengs der vi støter på nye utfordringer. Vi har vært en viktig strategisk partner for mange kunder i flere år, hvor vi har stått for hele hendelsesforløpet, fra den innledende ideen til sluttproduktet.

Et raskt overblikk over produksjons- og innpakningsprosessen


 

Din forespørsel

Vi vil ta oss av forespørselen din umiddelbart. Etter at du har fått det første svaret innen én arbeidsdag, vil du motta et pristilbud så raskt som mulig.

Utvikling

Du gir oss formelen og illustrasjonene dine. Vi kan selvfølgelig gi deg råd basert på våre mange år med erfaring med produksjon og innpakning.

Anskaffelse

Vi kan ta oss av hele prosessen med anskaffelse ac ingredienser og innpakningsmaterialer for deg. Du kan også velge å ta deg av anskaffelsene selv, og levere ingrediensene og materialene til oss.

Produksjon

Vi vil produsere kapsler, (drasjerte) tabletter og blandinger for deg med våre proprietære maskiner.

Innpakning

Vi kan pakke inn produktene dine i blisterpakninger, poser, tubepakker og krukker. Deretter kan vi pakke disse inn i utstillingsesker eller større kartonger, sammen med innholdsfortegnelse og/eller andre gjenstander.

Frakt

Vi vil klargjøre partier for forsendelse og levere dem til adressen du ønsker.

Vil du vite mer om produksjonsprosessen vår? Ta kontakt med spesialistene våre

Noen ord fra

Som en familiedrevet bedrift, har vi en spesiell arbeidskultur. Våre ansatte gjør det lille ekstra for at vi skal kunne nå den umulige deadlinen. Og etter alt det harde arbeidet tar vi oss også tid til å slappe av. Hver sommer organiserer vi grilling i hagen hos Jan og Josée.

 

- Maaike Brinkman-Tio, Finansavdeling/Anskaffelser på Ambi Pack

Sammen om å styrke kvalitetsstandarden

Vi har alle relevante sertifiseringer, noe som betyr at vi kan tilby våre kontraktproduksjons- og innpakningstjenester til de mest krevende bransjer: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 og SKAL. Denne kombinasjonen av kvalitetsstandarder er akkurat det som garanterer at du kan regne med produksjon og innpakning av beste kvalitet.